NURROHMAH PUJI MASTUTI

Guru IPA yang sejak kecil gemar sastra. Seringkali menulis puisi dan cerpen di sela kegemaran traveling.Lebih suka diam dan suka dengan ketenangan. ...

Selengkapnya
Navigasi Web
Olahan Iwak

Olahan Iwak

Jinising iwak pancen maneka werna. Olahan iwak semono uga. Ana iwak kang diolah tanpa dibakar. Ana uga kang dibakar dhisik. Kabeh gumantung selerane.

Olahan iwak kang dibakar rada awet lan beda ambune. Yen diolah meneh uga beda rasane. Iwak bakar biasane disunduki nganggo pring kang dipotongi kaya sunduk sate nanging rada gedhe.

Iwak bakaran enak wae yen dipangan karo sambel lan lalapan. Ning uga enak yen diolah pedhes dicampuri santen.

Apa bumbune yen ngolah iwak bakaran?

Bumbu kang bisa disiapke antarane: brambang bawang, lombok abang, lombok impling, miri, uyah lan empon-empon, kayata: laos lan jahe

Yen pingin ditambahi godhong jeruk lan sere uga bisa wae. Mesthine yen bumbune pas, olahan iwak ya dadi enak. Ayo, gek ndang dicoba.

DISCLAIMER
Konten pada website ini merupakan konten yang di tulis oleh user. Tanggung jawab isi adalah sepenuhnya oleh user/penulis. Pihak pengelola web tidak memiliki tanggung jawab apapun atas hal hal yang dapat ditimbulkan dari penerbitan artikel di website ini, namun setiap orang bisa mengirimkan surat aduan yang akan ditindak lanjuti oleh pengelola sebaik mungkin. Pengelola website berhak untuk membatalkan penayangan artikel, penghapusan artikel hingga penonaktifan akun penulis bila terdapat konten yang tidak seharusnya ditayangkan di web ini.

Laporkan Penyalahgunaan

Komentar

Kereeen ulsan kulinernya, Bunda. Salam literasi!

25 Feb
Balas



search

New Post